Penny Market üzletek és nyitvatartás

Akciós újságok Penny Market

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A Penny Market vállalatról

A Penny Market vállalat a REWE csoport része, mely 1927-ben 17 beszerzői társasággal azzal a céllal jött létre, hogy az élelmiszereket közösen szerezzék be. A REWE Csoport immár 90 éve áll fenn sikeresen Európában, immár 20 országban, több mint 15.000 üzlettel. Magyarországon az első Penny Market üzlet 1996-ban Szentesen nyílt meg. Az évek során a folyamatos fejlődésnek köszönhetően most már 217 Penny üzlet található Magyarország szerte, valamint három logisztikai központ. Magyarországon a Penny Market volt a legelső hard diszkont üzletlánc.

Miért vásároljon a Penny Market üzleteiben?

Tejtermékek, húsok, felvágottak, friss zöldségek és gyümölcsök, helyben sütött pékáruk várják a vásárlókat nap mint nap. Az állandó kínálat mellett a Penny Marketben szezonális termékek is várják a vásárlókat. Itt a betérők mindent megkapnak, amire a hétköznapok során szükségük lehet. És mind ezt még jó áron is. Akció akció hátán. A hetente megjelenő aktuális újság a legfrissebb akciók mellett az aktuális pontgyűjtő akcióról is tájékoztat. Gyűjtse a hűségpontokat és részesüljön még nagyobb akciókban. Az akciók részleteiről online a https://www.penny.hu weboldalon, vagy a reklámújság hátoldalán tájékozódhat. A szórólap megtalálható a Penny Market üzletekben is.

Kedvelt termékek a Penny Market kínálatából

A Penny Market üzleteiben számos díjnyertes, saját márkás termék található. Néhány a saját márkák közül: Aquarius, Aranykosár, bino, campus, Czifra, Dárdás, Dragster, Drinky, elite, Fagylakoma, Sissy Laktózmentes, Sissy, Gran finale, Gyümölcsöskert, Jégkert, Karát stb.

Drinky kóla: díjnyertes kóla a Penny-től. Ízletes és hűsítő üdítőital a mindennapokra. Próbálja ki Ön is!

Karát csemege szalámi: a Délmagyar.hu tesztjén első helyet szerezte ez az ízletes füstölt, érlelt szalámi. Dobja fel vele a reggeleket.

Gyümölcsöskert Sárgabarack Extradzsem: a gyümölcsízre hasonlító, kemény állagú dzsem első helyezést ért el a NOSALTY tesztjén. Az íze mindenkit meggyőz: igazi barackíz.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Számos magyarországi városban található Penny Market üzlet. Néhány ezek közül: Budapest, Miskolc, Dunaújváros, Salgótarján, Kecskemét.

Az üzletek átlagosan reggel 7:00 és este 20:00 között tartanak nyitva a hét minden napján. A pontos nyitvatartásokról azonban tájékozódjon a weboldalon, mert az egyes üzletek nyitvatartása városonként eltérhet.

A Penny Market akciós újság kényelmesen átlapozható online a weboldalunkon.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - hipermarketek és szupermarketek