SPAR üzletek és nyitvatartás

Akciós újságok SPAR

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A vállalatról

A SPAR 1932-ben alakult, Hollandiában, Zoetermeer-ben. Kezdetben a cég önálló kis- és nagykereskedők kereskedelmi láncolata volt, akik azért tömörültek, hogy együttműködésük segítségével folyamatosan profitálhassanak. Az ötvenes években elért sikereiknek köszönhetően az üzleti modellt több helyen is átvették. Jelenleg több, mint 4 kontinensen működnek SPAR üzletek, közel 50 országban, több mint 13 ezer különböző üzlettel. Ezzel a SPAR ma a világ legnagyobb önálló kereskedőkből szerveződött lánca, amely Európában, Afrikában, Ázsiában és még Ausztráliában is számottevő népszerűségnek örvend. Európán belül a többi között Lengyelország, Franciaország, Olaszország, Hollandia, Dánia és Magyarország területén működnek üzletláncaink. Első magyar üzletünket 1991-ben nyitottuk meg, Tatán. A SPAR jelenleg Magyarország egyik legjelentősebb munkaadója, több mint 10 ezer munkahellyel országszerte, közel 600 üzlettel. Hazai honlapunkat ezen a webcímen érheti el: https://www.spar.hu.

Üzleti filozófiánk

Vállalatunk számára mindig a vásárló az első. Ezért is igyekszünk széles áruválasztékunkkal, kedvező árainkkal, és folyamatos akcióinkkal minden felmerülő igényt kielégíteni. Akcióink között található pontgyűjtés, nyereményjáték és százalékos árukedvezmények is. A színvonalas kiszolgálással és a folyamatos tájékoztatással is vásárlóink kedvében igyekszünk járni. Az élelmiszerbiztonsági előírások betartása és a környezettudatos termékek forgalmazása, valamint ezek népszerűsítése is márkánk filozófiájának egyik alappillére. Egészségtudatos termékeinkkel, zöld csomagolási alapanyagainkkal és kiváló minősítésű üzemeinkkel és beszállítóinkkal gondoskodunk mind a környezetvédelemről, mind a vásárlói elégedettségről. Ezekről és egyéb társadalmi célú programjainkról részletesebben is tájékozódhat itt. 2004-ben létrehozott bicskei húsüzemünk pedig az alapítása óta a legkiválóbb alapanyagokat felhasználva, megbízható beszállítókkal együttműködve üzemel. A megnövekedett kereslet miatt 2013-ban számottevően növeltük az üzem kapacitását, ami így 1600 m2-es lett, és manapság az egyik legkorszerűbb húsüzemnek számít Magyarországon. Az üzemünk több, mint 150 embernek ad munkát.

Akcióink és kedvezményeink

Cégünk 2019-ben indította el az online shop szolgáltatását, melynek köszönhetően bevásárlását akár a világhálón is elintézheti. Nem csupán házhozszállítást vállalunk, a friss termékeket üzletünkbe is rendelheti, hogy azok megérkezése után már csak ki kelljen fizetnie őket, ezzel percek alatt letudva a vásárlást. A folyamatban lévő akcióinkról, akciós termékeinkről, akár italokról, zöldségekről, fagylaltokról, vagy Dolce Gusto termékekről legyen szó, mindegyiküket elérheti weboldalunkon. A hétköznapi nyitvatartás, valamint az ünnepi nyitvatartás is szerepel honlapunkon, így akkor is tájékozódhat róla, amennyiben inkább személyesen intézné el bevásárlását. Budapest, Szeged, Debrecen, Pécs, Győr és egyéb városi és falusi üzleteink gyakorlatilag az ország egész területét lefedik, így garantáltan talál egy önhöz közel esőt.

Áruház típus
Legújabb akciós újságok
Üzletek - hipermarketek és szupermarketek