Aldi üzletek és nyitvatartás

Akciós újságok Aldi

Hol találhatók üzletek

Bővebben

Az ALDI vállalatról

Az ALDI piacvezető élelmiszer kiskereskedelmi márka Magyarországon. Az ALDI DÉL vállalatcsoport tagja, amely a világ számos országában rendelkezik jogilag önálló fiókteleppel. Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg 135 üzlettel. A vállalat magyar weboldala https://www.aldi.hu könnyen áttekinthető információkkal szolgál termékeiről, akcióiról, projektjeikről. Valamint ez oldalon elérhető termékkereső az ALDI A-Z-ig segítségével kényelmesen böngészhetjük az ALDI hatalmas választékát és megtalálhatjuk a számunkra megfelelő terméket, legyen az élelmiszer, felmosó, virág, páramentesítő vagy dísztárgy.

Miért vásároljon az ALDI üzleteiben?

A cég független ár- és készletpolitikája lehetővé teszi, hogy kedvező áron kiváló minőségű élelmiszereket és fogyasztási cikkeket kínáljon. Több, mint 1500 féle, a mindennapokhoz szükséges terméket forgalmaz állandó kínálatának keretében és mindemellett heti 2 alkalommal mindig más akciós terméket kínál kedvező áron. Árukészletük elrendezése jól áttekinthető és minden üzletben egyforma, így vevőik könnyedén megtalálhatják a keresett termékeket – függetlenül attól, melyik üzletben történik a vásárlás.

Az ALDI nagy hangsúlyt fektet a saját márkái kiépítésére. A 47 saját márkás termék nagy részét neves gyártók állítják elő, azonban a mindenkori specifikációt és a minőségi követelményeket az ALDI határozza meg. Ezzel biztosítja vásárlói számára a legjobb ár-érték arányt. A független fogyasztói magazinok is megerősítik ezt azzal, hogy az ALDI termékeit felméréseik alkalmával rendszeresen tesztgyőztesnek választják.

Az ALDI remek ajánlattokkal várja vásárlóit, melyeket reklámújságjaiban mindig frissen megtekinthetjük. Az újságok és szórólapok hetente házhoz érkeznek.

Néhány kedvelt saját termék az ALDI kínálatából:

Azon melegében! – frissen sült ropogós pékáru egész nap, szezonális specialitások, minden hónapban új: a hónap frissen sütött pékáruja, hazai és nemzetközi ízek. A termékek magyar és nemzetközi pékségektől beszerzett, gondosan válogatott és folyamatosan ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagokból készülnek.

Enjoy free! – az ALDi nagy választékban kínál, laktóz- és gluténmentes termékeket, ezzel segítve a speciális étrendhez szükséges hozzávalók és élelmiszerek gyors és könnyű beszerzését. (tejtermékek, reggeli müzli, sajtok, felvágottak stb.)

Nekünk érett! – prémium minőségű, válogatott gyümölcsök az év tizenkét hónapjában, folyamatosan. Optimális érettségi fok, tartósan magas minőség, természetes és hosszantartó frissesség.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

ALDI üzlet Magyarországon megtalálható minden nagyobb városban, mint például Budapest, Miskolc, Debrecen, Székesfehérvár, Győr. Az önhöz legközelebbi ALDI-t itt találhatja.

Üzleteik nyitvatartási ideje üzletenként változó, de itt megtekintheti bármelyiket.

Az ALDI akciós újság hétről –hétre tájékoztatja vásárlóit termékeikről, az új akciós cikkekről, a kínálatban megtalálható különlegességekről, bizonyos árucsoportokat érintő akciókról, valamint az ALDI aktuális projektjeiről.

 Az ALDI katalógusait a weboldalunkon egyszerűen és kényelmesen, online is átlapozhatók.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - hipermarketek és szupermarketek