Lidl üzletek és nyitvatartás

Akciós újságok Lidl

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A Lidl vállalatról

A Lidl vállalat 1930-ban indult útjára Németországban. Már az indulást követően gyors növekedést mutatott. Ennek az eredményes fejlődésnek köszönhetően mára Európa legjelentősebb diszkont élelmiszer kereskedelmi hálózatának tudhatja magát. A magyar piacon 2004-ben jelent meg 12 üzlettel és 1 logisztikai központtal. Jelenleg közel 200 Lidl áruház és 3 logisztikai központ üzemel Magyarországon több mint 4000 dolgozót foglalkoztatva. A Lidl nagy hangsúlyt fordít a magyar beszállítókra, támogatva ezzel a magyar gazdaság fejlődését.

Miért vásároljon a Lidl üzleteiben?

A Lidl üzletekben figyelnek a vásárlókra. A dolgozók mindent megtesznek azért, hogy a vásárlóknak a lehető legkevesebb időt keljen a pénztárnál sorbaállással tölteniük. A kasszánál a bankkártyás fizetésen túl számos utalvánnyal is tudnak fizetni a vásárlók. Hetente megjelenő akciók várják az üzletbe látogatókat: az akciók megtalálhatóak a hetente megjelenő akciós újságban, vagy a https://www.lidl.hu weboldalon online újság formájában. Az aktuális szórólap az áruházakban is megtalálható.   

Kedvelt termékek a Lidl kínálatából

Florabest: a fák, a cserjék, a virágok minden évszakban törődést igényelnek. A Florabest termékek segítségével a kertje szebb lesz, mint valaha és a legszebb virág kerülhet az asztalára – és ami a legjobb: a saját kertjéből. Az évszaknak megfelelő termékeket keresse a Lidl áruházakban.  

Blue mobile: Telefonok és SIM kártyák 9 Forintos percdíjjal, hűségidő nélkül. Egyszerű feltöltés minden Lidl áruházban. Kiválasztja a megfelelő összegű feltöltőkártyát, és már kész is. Lehet ennél egyszerűbb?

Parkside barkácseszközök: minőségi barkácstermékek elérhető áron. Az elektromos tűzőgéptől a forrasztópákán át a fúrógépig mindent megtalál, amire a barkácsolás során szüksége lehet. A kiváló minőségnek köszönhetően remek ajándék is lehet.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Budapest mellett számos más magyarországi városban található Lidl áruház, példuál: Szeged, Miskolc, Debrecen, Győr stb. Az üzletek hétfőtől szombatig 06:30 és 22:00 között, vasárnap 07:00 és 17:00 között tartanak nyitva. A nyitvatartás az egyes üzleteknél eltérő lehet.

A Lidl reklámújság átlapozható kényelmesen online a weboldalunkon.

Legújabb akciós újságok
Üzletek - hipermarketek és szupermarketek