Penny Market üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Penny Market áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Penny Market áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Penny Market áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Penny Market áruházat is.


Akciós újságok Penny Market

Hol találhatók üzletek

Bővebben

A Penny Market vállalatról

A Penny Market vállalat a REWE csoport része, mely 1927-ben 17 beszerzői társasággal azzal a céllal jött létre, hogy az élelmiszereket közösen szerezzék be. A REWE Csoport immár 90 éve áll fenn sikeresen Európában, immár 20 országban, több mint 15.000 üzlettel. Magyarországon az első Penny Market üzlet 1996-ban Szentesen nyílt meg. Az évek során a folyamatos fejlődésnek köszönhetően most már 217 Penny üzlet található Magyarország szerte, valamint három logisztikai központ. Magyarországon a Penny Market volt a legelső hard diszkont üzletlánc.

Miért vásároljon a Penny Market üzleteiben?

Tejtermékek, húsok, felvágottak, friss zöldségek és gyümölcsök, helyben sütött pékáruk várják a vásárlókat nap mint nap. Az állandó kínálat mellett a Penny Marketben szezonális termékek is várják a vásárlókat. Itt a betérők mindent megkapnak, amire a hétköznapok során szükségük lehet. És mind ezt még jó áron is. Akció akció hátán. A hetente megjelenő aktuális újság a legfrissebb akciók mellett az aktuális pontgyűjtő akcióról is tájékoztat. Gyűjtse a hűségpontokat és részesüljön még nagyobb akciókban. Az akciók részleteiről online a https://www.penny.hu weboldalon, vagy a reklámújság hátoldalán tájékozódhat. A szórólap megtalálható a Penny Market üzletekben is.

Kedvelt termékek a Penny Market kínálatából

A Penny Market üzleteiben számos díjnyertes, saját márkás termék található. Néhány a saját márkák közül: Aquarius, Aranykosár, bino, campus, Czifra, Dárdás, Dragster, Drinky, elite, Fagylakoma, Sissy Laktózmentes, Sissy, Gran finale, Gyümölcsöskert, Jégkert, Karát stb.

Drinky kóla: díjnyertes kóla a Penny-től. Ízletes és hűsítő üdítőital a mindennapokra. Próbálja ki Ön is!

Karát csemege szalámi: a Délmagyar.hu tesztjén első helyet szerezte ez az ízletes füstölt, érlelt szalámi. Dobja fel vele a reggeleket.

Gyümölcsöskert Sárgabarack Extradzsem: a gyümölcsízre hasonlító, kemény állagú dzsem első helyezést ért el a NOSALTY tesztjén. Az íze mindenkit meggyőz: igazi barackíz.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Számos magyarországi városban található Penny Market üzlet. Néhány ezek közül: Budapest, Miskolc, Dunaújváros, Salgótarján, Kecskemét.

Az üzletek átlagosan reggel 7:00 és este 20:00 között tartanak nyitva a hét minden napján. A pontos nyitvatartásokról azonban tájékozódjon a weboldalon, mert az egyes üzletek nyitvatartása városonként eltérhet.

A Penny Market akciós újság kényelmesen átlapozható online a weboldalunkon.

Legújabb akciós újságok

Üzletek - hipermarketek és szupermarketek