Töltse fel hiányzó akciós újságát

Lidl üzletek és nyitvatartás

Lidl üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Lidl áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Lidl áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Lidl áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Lidl áruházat is.


Akciós újságok Lidl

A Lidl vállalatról

A Lidl vállalat 1930-ban indult útjára Németországban. Már az indulást követően gyors növekedést mutatott. Ennek az eredményes fejlődésnek köszönhetően mára Európa legjelentősebb diszkont élelmiszer kereskedelmi hálózatának tudhatja magát. A magyar piacon 2004-ben jelent meg 12 üzlettel és 1 logisztikai központtal. Jelenleg közel 200 Lidl áruház és 3 logisztikai központ üzemel Magyarországon több mint 4000 dolgozót foglalkoztatva. A Lidl nagy hangsúlyt fordít a magyar beszállítókra, támogatva ezzel a magyar gazdaság fejlődését.

Miért vásároljon a Lidl üzleteiben?

A Lidl üzletekben figyelnek a vásárlókra. A dolgozók mindent megtesznek azért, hogy a vásárlóknak a lehető legkevesebb időt keljen a pénztárnál sorbaállással tölteniük. A kasszánál a bankkártyás fizetésen túl számos utalvánnyal is tudnak fizetni a vásárlók. Hetente megjelenő akciók várják az üzletbe látogatókat: az akciók megtalálhatóak a hetente megjelenő akciós újságban, vagy a https://www.lidl.hu weboldalon online újság formájában. Az aktuális szórólap az áruházakban is megtalálható.   

Kedvelt termékek a Lidl kínálatából

Florabest: a fák, a cserjék, a virágok minden évszakban törődést igényelnek. A Florabest termékek segítségével a kertje szebb lesz, mint valaha és a legszebb virág kerülhet az asztalára – és ami a legjobb: a saját kertjéből. Az évszaknak megfelelő termékeket keresse a Lidl áruházakban.  

Blue mobile: Telefonok és SIM kártyák 9 Forintos percdíjjal, hűségidő nélkül. Egyszerű feltöltés minden Lidl áruházban. Kiválasztja a megfelelő összegű feltöltőkártyát, és már kész is. Lehet ennél egyszerűbb?

Parkside barkácseszközök: minőségi barkácstermékek elérhető áron. Az elektromos tűzőgéptől a forrasztópákán át a fúrógépig mindent megtalál, amire a barkácsolás során szüksége lehet. A kiváló minőségnek köszönhetően remek ajándék is lehet.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

Budapest mellett számos más magyarországi városban található Lidl áruház, példuál: Szeged, Miskolc, Debrecen, Győr stb. Az üzletek hétfőtől szombatig 06:30 és 22:00 között, vasárnap 07:00 és 17:00 között tartanak nyitva. A nyitvatartás az egyes üzleteknél eltérő lehet.

A Lidl reklámújság átlapozható kényelmesen online a weboldalunkon.