TESCO üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) TESCO áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) TESCO áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) TESCO áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) TESCO áruházat is.


Akciós újságok TESCO
Akciós újságok TESCO
Akciós újságok TESCO

A Tesco vállalatról

Az angol cég 1995 óta van jelen Magyarországon. Azóta több mint 200 kis és nagyáruházat nyitottak meg. A Tesco nemzetközi jelenlétnek köszönhetően hazánkban is élvezhetjük a legjobb újításokat.

A leginkább élelmiszerekkel kereskedő áruházlánc még sok más terméket is kínál, mint például a kozmetikumok vagy az elektronikai készülékek.

A legnépszerűbb szolgáltatásuk az úgynevezett önkiszolgáló pénztár. Hazánkban több mint 100 üzletben elérhető szolgáltatást ma már természetesnek tekintjük. Az egyik legújabb szolgáltatás az Online Vásárlás, ami kényelmes és könnyű bevásárlást biztosít. Az Online Vásárlás elérhető Budapesten, Szegeden, Székesfehérváron, Veszprémben, Győrben és vonzáskörzetükben.

A népszerűségüket az vásárlók kívánságainak és igényeiknek magas szintű kiszolgálásának is köszönhetik.

Nemrég indított veszteség csökkentő programjuk segíti az élelmiszerhulladék csökkentését és a felesleges élelmiszer eljuttatását a rászorulóknak.

Miért érdemes a Tescoban vásárolni?

  • Kényelem: A szolgáltatásaik lehetővé teszik a lehető legkényelmesebb vásárlást. Az önkiszolgáló pénztár hatalmas mértékben megtudja gyorsítani a bevásárlást, az Online Vásárlás még annál is inkább. A mobil applikációjukkal még tovább egyszerűsítették a bevásárlás fárasztó feladatát.

  • Ajánlatok: Akciók, különleges ajánlataik és a törzsvásárlói programjuknak köszönhetően jó minőségű termékeket vásárolhatunk meglepően alacsony áron. Az akciókért sem kell messzire menni, mert a Tesco akciós újságjai és szórólapjai házhoz jönnek. Évente több kiárusítást is tartanak, ezek közül talán a leghíresebb az úgynevezett Black Friday. Ráadásul az újságokban és az áruházban lévő árak mögött minőségi termékek találhatóak.

  • Kínálat: A Tesco áruházak nem csupán élelmiszert és apró kiegészítőket kínálnak, ruhákat, szerszámokat, játékokat és még sok más termékcsoportot melyek közül válogathatunk. Valamint akciós kínálatuk megtekinthető online katalógusukban is.

Áruházak és nyitva tartás

A Tesco áruházlánc több mint 200 hazai üzletei többek között Miskolcon, Budapesten, Debrecenben, Kecskeméten, Szegeden, Szolnokon is elérhetőek. A legközelebbi áruházat itt találhatja. Az áruházak nyitva tartása változó, de az áruházkereső oldalon mindegyik üzleté megtalálható. További információkat a https://tesco.hu oldalon találhat.