Pepco üzletek és nyitvatartás

Itt megtalálja az összes információt a(z) Pepco áruházra vonatkozólag, beleértve a(z) Pepco áruházak elhelyezkedését, illetve a(z) Pepco áruházak leggyakoribb nyitvatartási idejét. Itt, a Minden Akció oldalán megtalálja az összes szükséges információt, mint például az áruházak elhelyezkedését, valamit kedvenc áruházainak nyitvatartási idejét, beleértve a(z) Pepco áruházat is.


Akciós újságok Pepco
Akciós újságok Pepco
Akciós újságok Pepco

A Pepco vállalatról

2004-ben alapított afrikai központú ruházati és mindennapi használati cikkeket árusító cég. Mára az egyik legnagyobb európai diszkont lánc. Magyarországon több mint 140 üzletük van.

A Pepco magyar weboldala a https://pepco.hu könnyen áttekinthető információkkal szolgál termékeikről, akcióiról. Webshopjuk még nincsen, de online shop helyett az ország minden területén található üzletük.

Miért vásároljon a Pepco üzleteiben?

  • Alacsony ár: A tartósan alacsony árak mellett még akciókkal is kecsegtetnek. A minden héten házunkhoz érkező szórólapjukból értesülhetünk legfrissebb kedvezményeikről és újdonságaikról.
  • Minőség: Az alacsony árak ellenére nagyon jó minőségű termékeket kínálnak a vásárlóknak.
  • Elérhetőség: Az ország minden területén, könnyen elérhető helyeken található üzletük.
  • Választék: A Pepco hatalmas választékában találhatunk ruhákat, dísztárgyakat és használati tárgyakat is.

Termékek a Pepco kínálatában:

  • Felnőtt ruházat: Kedvező árak a legújabb trendek mellett. Szezonálisan változó kollekciók, a stílusos mintákon felül trendi színösszeállítások nőknek és férfiaknak egyaránt
  • Gyermek ruházat: Babakollekció, kényelmes, praktikus gyermekruházat minden korosztály részére a 68-as nagyságtól a 164-es méretig. A legkisebek részére jó minőségű pamut bodyk, rugdalódzók, gyermek fehérnemű, babakellékek, oktató és fejlesztő játékok széles választéka várja a vásárlókat, továbbá könyvek, kifestők, játékok, társasjátékok, melyek fejlesztik a gyermekek képzelőerejét és kreatív gondolkodását.
  • Szezonális termékek: Szezonális termékek széles választéka Húsvétra, nyaraláshoz, piknikhez, jelmezek és kiegészítők, karácsonyi díszek.
  • Otthon: Lakberendezési cikkek széles választéka: nappali, gyerekszoba, konyha, fürdőszoba romantikus, természetes, szezonális stílusban.

Elhelyezkedés és nyitvatartási idő

A Pepco üzletei Magyarországon megtalálhatóak minden nagyobb városban, például Budapesten, Kaposváron, Debrecenben, Szombathelyen, Miskolcon, Győrben, Szolnokon, Szegeden és Pécsett.

Az önhöz legközelebb lévő üzletet itt megkeresheti. Az üzletek nyitvatartási ideje üzletenként változik, de az üzletkereső oldalon mindegyik megtalálható.

Az Pepco akciós újságjai hetente tájékoztatják a vásárlókat a Pepco akcióról, promócióiról és akciós termékeiről.

 A Pepco katalógusait kényelmesen megtekintheti online a weboldalunkon.